loading

Основата на Хайстер БГ ООД е STAMH Group, която  застава с цялата си мощ  зад гърба на новия дистрибутор и ще се бори  за баланс на пазара.

СТАМ ЛТД е създадена през 1998 г. с основен предмет на услуги - проектиране, доставка, монтаж, сервиз и цялостния инженеринг на всички видове складови системи.(СТАМ ЛТД е новото име и  запазена търговска марка  на СТОРАКТ БГ).

2015 – Фирма СТОРАКТ БГ се преобразува с нови акционери.

  • СТОРАКТ БГ става СТАМ ЛТД (STAMH Ltd)
  • Сръбския клон на компанията STORACT d.O.O. става STAMH d.O.O.
  • Румънския клон на фирмата има ново име STAMH Systems
  • Основават се три дъщерни фирми, специализирани в различни сфери на складовото оборудване:

До момента  компанията е реализирала над 1500 проекта на складови системи на Балканите, както и в Италия, Австрия и Русия.

Някои от най-големите клиенти са Coca Cola, Liebherr, Schenker, Nestle, Хемофарм, Miroglio, Actavis и много други.

В продължение на години СТАМ ЛТД създава най-модерните решения за складово съхранение, които са лесни за използване и водят до ефективност на разходите. С натрупаните знания и опит разработват едни от най-иновативни решения за максимално оползотворяване на складовото пространство, както и за пълната оптимизация на всички процеси в склада. "Ние сме винаги насочени към нови разработки, което ни позволява да можем да предложим модерна и пълна продуктова гама."

От създаването на компанията, са извършени многобройни проекти и монтажи във всички видове индустрии и бизнес, както търговски, така и индустриални. Това е спечелило огромно доверие и репутация на пазара като лидер No1 в решенията за складови системи.

"Ние вярваме, че нашите продукти не само отговарят на вашите нужди, но също така допринасят за успеха на Вашия бизнес."