loading

Висока производителност и енергийно ефективен 4 колела 

Иновативните и съвременни електрокари с марката Hyster®  са най-продуктивните и енергийно ефективни на пазара, идеални за широк обхват дейност във всеки един склад. 


С някои характерни за моделите особености, като : твърди супереластични гуми, подходящи при работа в закрити складови площи с гладки подови настилки, на разположение е електрокар подходящ за всички складови условия. Поредица от опционално оборудване може да задоволи всички специфични работни изисквания. Модификацията с нулев радиус на завой е изключително подходяща при работа по товарни рампи и тесни пространства. Подобрено задвижване и повдигателна уредба предлагат плавно ускорение в комбинация с ниска енергийна консумация.

Серията Hyster E2.2-3.5XN е малък и здрав електрокар с  висока производителност при вдигане,и регенериране на електро енергия при спиране., докато електрокарите от серията J4.0-5.5XN предлагат дълъг срок на експлоатация и са подходящи за складове с интензивен поток от товари.

  • Хайстер сервизи

    Изберете от най-широката гама материали и съоръжения за обработка на пазара, които ще отговорятна специфичните нужди на вашата работа.