loading

ПОДОБРЕТЕ ВИДИМОСТТА С ПОМОЩТА НА СТЪКЛЕН ПОКРИВ ОТ HYSTER

Main Image

Въпреки,че всички машини  на Hyster® са проектирани с добра видимост чрез стандартния предпазител за покрива, стъкленият покрив осигурява на оператора пълна видимост през тази област, идеален за повдигане до по-високи височини. Това може да помогне за повишаване на точността и ефективността, като в същото време позволява на шофьорите да се чувстват уверени при работа с товари на височина до 12,75 метра.

Hyster-Blog-Post-Image-Glass_Roof_RT_2.jpg

Той също така позволява повече светлина да влиза в отделението на оператора, което прави интелигентно проектираната кабина по-просторна. Това усещане за допълнително пространство спомага за подобряване на комфорта на оператора, без да е необходимо да се посочва по-голям мотокар, и по този начин помага да се поддържа високо ниво на маневреност.

Здравият стъклен покрив е изграден от различни слоеве от специализирани материали, които са свързани заедно, за да създадат силно, но напълно прозрачно стъкло. За да се осигури издръжливост, необходима за използване в предпазен капак, стъклото е подложено на продължителни  изпитания.

Hyster-Blog-Post-Image-Glass_Roof_RT_3.jpg

Тъй като много от тези операции могат да се възползват от тази функция, тя е налична като опция за всеки Hyster® Reach Truck, включително тези с кабина за хладилни камери. Широко използвана в хранително-вкусовата промишленост операторите могат да работят удобно в кабината  при температури до -30 ° C.

Hyster-Blog-Post-Image-Glass_Roof_RT_4.jpg

Гамата на Hyster® Reach Truck включва седем модела с товароподемност от 1.4 до 2.5 тона, селекция от четири дължини на шасито и избор на 5 височини на повдигане на мачтата от 4.65 до 12.75м. Предлагат се както стандартни, така и тежкотоварни машини, които да задоволят нуждите на различните индустрии и складови приложения.

За повече информация, кой е най-подходящият рич трак за Вашите нужди, моля свържете се с нас.